Shopping Cart

Ons verhaal

ProMasks wil mensen helpen om op een veilige en beschermde manier terug te keren naar hun dagelijks leven. We willen helpen door de nodige tools aan te bieden, zodat we ons allemaal een beetje veiliger kunnen voelen in onze leefomgeving.

In een sneltempo is het coronavirus over de hele wereld verspreid. Ongeloof, angst en onzekerheid overspoelt menig bedrijf. Zo ook bij Xavier de Vil, oprichter van POMAX. Samen met zijn zoon Charles bleef hij niet bij de pakken zitten. In reactie op het tekort aan beschermingsmateriaal, spraken de twee hun uitgebreid netwerk van leveranciers aan om te helpen. Al snel lanceerden ze een nieuw merk en bijbehorende webshop: ProMasks.

Het doel? De gewone burger helpen om op een veilige en beschermde manier het openbaar leven weer in te gaan. Het coronavirus zal naar de toekomst toe heel wat veranderingen teweeg brengen. Denk aan je sociale contacten, op café of restaurant gaan of een uitstap naar het buitenland. De maatregelen kunnen nog maanden of zelfs jaren duren.

Wij beschermen jou, jij beschermt ons

Het ProMasks-team lanceerde deze webshop om snel en eenvoudig producten te bestellen. Alle producten voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en zijn voorzien van de nodige certificaten en attesten.
In ons assortiment: 

  • Mondmaskers: zowel katoenen als wegwerpmaskers
  • Handgels
  • Infrarood thermometers
  • Vinyl handschoenen

We zorgen voor een snelle regeling. Vandaag besteld, vandaag verzonden.